Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 25/11/2021
19:00 - 21:00


Omdrejningspunktet for denne koncert er en pladeudgivelse HIMLEN OG DYBET, som trioen med musikeren Gorm Bull, Palle Hjorth og Mads Klindt udgav i 2020. Et album, der tager et musikalsk favntag med den nuancerede og skrøbelige størrelse, som et liv er. Koncerten består af Gorm Bulls sange, små digte og fortællinger, samt instrumentale indslag på orgel, harmonika, guitar og saxofon. Et bredt sanseindtryk, hvor der bliver plads til både tårer, smil og eftertænksomhed. Siden pladeudgivelsen er trioen blevet til en kvartet, for saxofonisten Niels Mathiasen er kommet til med sit lyriske spil.

Gorm Bull er sangskriver fra Viborg og han har skrevet bunker af sange til sig selv og andre. Gorm har både været omkring Grand Prix, hvor ham måtte se sig til at slå Tommy Seebach, skrevet sange til Souvenirs og han er bagmand til bla. sangen “Danmarks Jernhårde ladies´´ fra EM-håndbold 1994

Palle Hjorth er fra Højby men er konstant på farten og bevæger sig i et hav af musikalske sammenhænge, lige fra Poul Dissing til Poul Krebs og fra Peter Sommer til Savage Rose. Palle Hjorth blev i 2015 kåret som Årets Musiker af de danske kritikere. Palle har en stor kærlighed til de dansksprogede sangskrivere, der formår at fortælle hverdagshistorier på en underfundig måde.

Niels Mathiasen er fra Århus og har i en menneskealder spillet alle de store indenfor stort set alle genrer indenfor musikken. Han er fast saxofonist hos Gangs, en stor kender af Jazzens fineste swingmelodier og desuden en skattet bluesmusikker.

Mads Klindt behøver næppe yderligere præsentation. Så er det i al fald kun fordi i kommer for lidt i kirke :-).