Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 10/09/2022
10:00


Lørdag d. 10. september 2022
Øvning fra kl. 10. Koncert kl. 16.30 i kirken

I vinters måtte vi desværre aflyse vores planlagte gospeldag pga. corona. MEN nu får vi endelig chancen igen, for vi har igen inviteret sangerinden og korlederen, Julie Ben Semmane, til at stå i spidsen for en gospelworkshop, hvor ALLE som har lyst til er være med, er velkomne. Også selv om du ikke er medlem af valgmenigheden.

Vi skal have samlet et kor af sangglade medlemmer, og ALLE uanset niveau er velkomne. Om du er helt ny sanger, top-professionel, kun synger i badet, eller en dreven kirkesanger, er helt underordnet – Julie står for en pædagogisk indstudering af ca. 3 til 4 sange, hvor alle kan være med. Det handler om at synge, have det sjovt og nyde musikken.

Julie er en særdeles kyndig korleder, som ud over at være en vanvittig dygtig sanger, har stået for en masse gospelworkshops i landets kirker, gennem en del år. Hun har været værdsat gæst i vores kirke flere gange, hvor hun har spillet med Mads; bla. til “Ni læsninger” og konfirmandopstart.

Da det er gospelmusik, skal vi også have et band på, og det består af vores egen Mads på klaver, Søren Lund på bas og Poul Amaliel på trommer.

Dagen forløber således, at deltagerne møder ind kl. 10, og så er der prøve til kl. 12. Så er der frokost i storstuen, og bagefter kommer bandet og øver med koret om eftermiddagen fra 12.30 til ca. 15.00. Herefter er der kaffe, hygge og klargøring til en lille koncert kl. 16.30, hvor vi opfører de sange vi har lært, og hvor Julie og band også vil spille en lille håndfuld sange. Til koncerten er ALLE velkomne.

Kom endelig og vær med i koret, så vi rigtig kan få taget til at lette på kirken denne dag – det bliver en fest.

Efter koncerten er der Tapas og vin i Storstuen for både kor og gæster.

Tilmelding til dagsarrangementet på hjemmesiden senest d. 5. september.

Kommer du/i kun til koncerten skal der ikke meldes til.

Spørgsmål? Ring til Mads organist på: 61 69 36 56

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.