Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 17/11/2021
10:00 - 12:00


Denne formiddag får vi besøg af ´´vores egen ´´ Berit Lund her fra Sdr. Nærå. Berit kommer og fortæller om sit frivillige arbejde blandt børn i Uganda. Berit har sendt os denne appetitvækker forud for foredraget. Siden 2004 har jeg været dernede 9 gange og fået en dejlig tæt kontakt med specielt mange af de stærke men utrolig fattige kvinder og nogle få mænd. Vores primære hjælp er at hjælpe med at betale skolepenge til børnene men under Corona tiden har vi sendt livsvigtige penge derned til mad, husleje og medicin. Udover besøg i skolerne og hos familierne, som modtager os med enorm stolthed over at vi vil besøge dem, har vi også set meget af det smukke land, deres flotte nationalparker og vi har boet hos venner i meget primitive landsbyer.

Vi har sendt 11 containere til Uganda med skole og hospital udstyr fra 2005 – 2011. I år bygger vi endda hus til en familie. Alt dette er lykkedes, fordi så mange fra specielt Sdr. Nærå og Årslev området har støttet med rigtig mange penge, knoklet med containerne og støttet med opmærksomhed. Jeg er meget stolt af at bo i et så stærkt og engageret område.

Foredraget vil omhandle vores familier, lidt natur og historie om alt det der er oplevet dernede, samt masser af flotte billeder.

Kom og hør en spændende beretning om – bogstaveligt forstand – at gøre en forskel.