Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 27/09/2023
10:00 - 12:00


Sted: Storstuen

Fra folkedybets store hvidbog over almindelig kendt livserfaring ved vi, at når vi først har lært at cykel, ja så glemmer vi det aldrig igen. Men derfor er der jo ingen grund til ikke at holde det ved lige. Altså cykleriet.

Nogen gør så mere ved det end andre. Denne formiddag kan I komme med på en eventyrlig cykeltur i ord og billeder. Fortæller og vores gæst denne dag er Per Trabjerg fra Ringe. Han vil fortælle om en cykeltur på mere end 1500 kilometer, ideen og forberedelserne, som førte frem til turstart i august 2021. Turen gik fra Ringe til Rudbøl i Sønderjylland, derefter ad cykelrute 1 langs Vestkysten til Skagen. Videre ad cykelrute 5 langs østkysten tilbage til Ringe.

Per glæder sig til at fortælle os om alle de oplevelser han fik, jeg fik undervejs på turen. Mødet med spændende mennesker undervejs, og når han overnattede i sit telt i diverse haver og shelterpladser.

I kan så glæde jer til at høre op Pers op- levelser i og af en natur, som han ikke troede fandtes i Danmark.
Per fotograferede, som han kom frem, og billederne fylder meget i fortællin- gen om de 1511 km, der blev tilbage- lagt på blot 21 dage.