Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 02/10/2024
19:00 - 21:00


Sted: Friskolens store sal

Han kom glidende, svømmende, boksende, jamrende og storgrinende ind i vore stuer i den bedste sendetid fredag aften klokken 20.00 som den ene af to populære prøvekaniner i quizprogrammet ”Versus”. Sammen med kollegaen og vennen Hjalte gennemgik han alverdens prøvelser, som fx hvem der kunne fæstne flest tøjklemmer i ansigtet. Tjelle Vejrup har også været en af dem, erhvervslivet ringede efter, hvis de ønskede et foredrag, der ikke blot kaldte på latteren, men også havde kalorier nok i sig til at stille sulten efter ny, tankevækkende viden.
Tjelle har med stor succes begået sig i TV-verdenen som manuskriptforfatter, tilrettelægger og meget andet. Men oprindeligt er han uddannet journalist, og de senere år er han i stigende grad blevet kendt som et menneske, der kan tage temperaturen på nogle af de tendenser, som vi andre måske endnu kun aner konturerne af.
I samarbejdet med Sdr. Nærå Fri- og Efterskole har vi denne aften bedt Tjelle tale om, at det er helt fint at have planer for sit liv, men at der også kan ligge mange fantastiske oplevelser og vente, hvis ikke lige det går, som man planlagde. Omveje er sagens natur længere end den direkte vej, men hvem siger, at det altid er en god ide at blæse til angreb og lægge sig i overhalingsbanen i livet?
Kom og vær med til en spændende, informativ, morsom og fællesskabsstyrkende aften i selskab med Tjele Vejrup.
Alle er velkomne. Og tag bare jeres venner – og deres venner – med. De vil ikke fortryde det.