Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 13/11/2022
10:00 - 13:00


Sted: Kirke og Storstuen

Vi får besøg af de fantastiske ”TRIOfabulas”, der vil fortælle, synge og spille en af de mest elskede historier fra biblen for os, nemlig den om NOAS ARK.

Hør engang, hvad vi skal opleve: ”En engel synger – men der er ingen, der gider lytter. De voksne har alt for travlt med at skændes – de er helt holdt op med at tale sammen, synge og lege. Så Gud bliver vred, og han beslutter at nu skal jorden vaskes fin og ren.
Men der er én, der er sød! Det er Noah. Han synger og leger, kysser sin kone og krammer sine børn. Så Noah skal bygge et stort skib – en ark – og bo der med sin familie og alle dyrene i et helt år, indtil regnen er stoppet, og landet igen kommer til syne. Så varer det nemlig ikke længe, før alle igen kan forlade arken, se op mod himlen og blive svimle af glæde over lyset og regnbuen. Derfor siger Noah også tak. Mange tak. Mange mange tak. Mange mange mange TAK!.

De dygtige folk i TRIOfabula er Tine K. Skau, Guy Moscoso, Kristine Eiler Ernst, og de glæder sig til at besøge os i kirken.
Efter forestillingen går vi alle sammen over i Storstuen og får pizza!